- Tvarohy
- Jogurty, Skyr
- Smetanové krémy, pudinky, mléčné rýže, dezerty
- Smetany a mléka
- Sýry
- Tuky, másla
- Koloniál chlazený - nechlazený
- Vejce, majonézy, hořčice
- Oleje
- Kečupy, protlaky, ocet
- Kompoty
- Zelenina sterilovaná
- Mouka, strouhanka, práškové směsi
- Těstoviny, zavářky
- Brambory, zelenina ( Objednávka 3 dny dopředu, před datem závozu )
- Cukr, sůl
- Majonézové saláty, pomazánky a aspik
- Rýže, luštěniny
- Vývary - bujóny
- Džemy, medy, povidla,náplně
- Paštiky, konzervy, přesnídávky
- Drobné pečivo, tyčinky
- Sojové výrobky
- Uzeniny
- Droždí, ostatní
- Hotová jídla , knedlíky
- Bohušovická mlékárna
- Choceňská mlékárna
- Akční leták
Složení: matjesové řezy 25% [ filety bez kůže ze sledě obecného (Clupea harengus) jedlá sůl, pitná voda, ocet kvasný lihový, látka zvýrazňující chuť a vůni (E621), regulátor kyselosti (E330, E331), konzervant (E211), barviva (E124, E110- mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí), kapalné kouřové aroma), majonéza 25% (řepkový olej, pitná voda, vaječný žloutek,modifikovaný škrob, cukr, ocet kvasný lihový,jedlá sůl,stabilizátory:guarová guma a xantan, konzervant: E 202) marinovaný sleď 24,64% (sleď obecný (Clupea harengus), pitná voda, jedlá sůl, ocet kvasný lihový, sladidlo: sacharin, konzervant: E211), zelná směs [cibule, zelí bílé, mrkev, voda, jedlá sůl, regulátory kyselosti: kyselina citronová, vinná, jablečná, antioxidant: kyselina L-askorbová, cukr, pepř, E 202. Skladujte při teplotě +1°C až +5°C. : Metoda produkce ryb: odlov v moři. Oblast odlovu: FAO 27, Severovýchodní Atlantik. Kategorie rybolovného zařízení: nevody a vlečné sítě.
Rybí salát MIX 500g
Rybí salát MIX
56659
Dělíme po 1 Ks
LÍŠNO a.s.
Trvanlivost: | 11 dní |
Skladování: | 0°C až +5°C |
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota: | 920,0/391,0 |
---|---|
Tuky: | 22,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny: | 3,4 g |
Sacharidy: | 32,9 g |
- z toho cukry: | 31,5 g |
Bílkoviny: | 14,2 g |
Sůl: | 1,8 g |